Nyelv:

Keresés:Szegedi Attila  Ez a bejegyzés moderálásra vár
június 27, 2018 - 4:17 DU.

Jónás Viktor 

Három éjszakát töltöttünk itt. A hotel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy életem egyik legjobb síelését sikerült összehozni. Tiszta, jól berendezett szobák, bőséges reggeli és vacsora és nem utaolsó sorban, kedves, segítőkész személyzet várt minket. Biztos, hogy visszajövünk még.

január 15, 2018 - 12:36 DU.

Mónika 

Nagyon jól éreztük magunkat, már harmadszorra jövünk ide sielni és mindig itt szállunk meg. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész, a konyha kiváló! Gyerekbarát hely, szívesen ajánlom a hotelt családoknak is.

január 13, 2018 - 9:37 DU.

Deryl Thomas 

Es war sehr nett und wohl – die Kellnerinnen waren sehr nett, die Speisen (Frühstück und Abendessen) waren sehr lecker. Wir kehren noch zurück! Vielen Dank!

június 29, 2015 - 6:26 DU.

Percze Jánosné 

Nagyon örülök, hogy megtaláltuk ezt a hotelt, mert nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű szép a környezet,a hotelt könnyű megtalálni, isteni a konyha, a szobák mindennel fel vannak szerelve. És nem utolsó sorban a tulajdonos, és a személyzet is nagyon kedves, és segítőkész. Hozzájárultak ahhoz, hogy nagyon kellemes napokat töltsünk el rövid, de annál tartalmasabb szabadságunkon. Köszönet!

november 17, 2014 - 5:17 DU.

Istvan ás párja Tundi 

Nagyon kellemes napot toltottunk a panzioban,minden nagyon rendben volt,a táj festoi szépségu es lelegzet ellálito.alkalom adtán szeretnénk ide visszatérni.Koszonjuk a meghivást Zoli.

szeptember 14, 2014 - 6:12 DU.