Nyelv:

Keresés:


“A félpanziós ellátás reggelit és háromfogásos vacsorát tartalmaz.
 
A szobák érkezés napján 15-21 óráig foglalhatóak el, az utazás napján 10 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében tudja biztosítani a korábbi érkezés, illetve a későbbi elutazás lehetőségét.
 
Érkezés napján vacsorával 21 óráig várjuk. Későbbi érkezés és előrejelzés esetén a szobában hideg szendvicsvacsorát helyezünk el.
 
Háziállatot a nyári szezonban fogadunk : 5.- euro/tartózkodás ellenértékért.
 
A szálloda kijelölt szobáiba kistestű háziállat (max. 25 kg testsúlyig) a Vendég felügyeletével, térítés ellenében bevihető. A közös helyiségeket a többi szállóvendég nyugalmát nem zavarva, kizárólag a szállodai szoba megközelítéséhez használhatják, de egyéb helyiségeit, (étterem, söröző, stb.) csak úgy látogathatják, hogy a Vendég csak a szálloda személyzete által kijelölt asztal foglalhatja el az állattal, rendszerint a bejárat/kijárt közelében. Kutya ebben az esetben is csak pórázon vihető be ezen helyiségekbe.
 
A Vendég teljes körűen felelős a behozott állat által esetlegesen okozott károkért. A szálloda vezetősége fenntartja a jogot, hogy ha úgy ítéli meg, hogy a behozott kisállat zavarja a szálloda rendeltetésszerű üzemeltetését vagy a többi szállóvendég nyugalmát, akkor megtagadhatja a kisállat további, szállodában történő elhelyezését.
 
Idegenfogalmi adó a helyszínen fizetendő /14 éves kortól/ : 1.5-euro/fő/éj
 
Fűtött sítárolónk és bakancsszárítónk térítésmentesen áll vendégeink rendelkezésére.
 
Panziónk elkötelezett az egészséges életmód és a törvényes előírások mellett. Éppen ezért a hatályos osztrák törvények értelmében 16 éven aluliakat alkoholtartalmú italokkal még szülői engedély esetén sem szolgálunk ki.
 
A kábító hatású anyagok fogyasztása és birtoklása szállodánkban nem megengedett. Ennek előfordulása esetén haladéktalanul értesítjük az illetékes rendőrhatóságot.
 
A panzió épületében kiépített tűzjelző rendszer működik. A szobákban, így a mellékhelyiségekben is tilos a dohányzás. A jelzőrendszer érzékenysége miatt már a rágyújtást követően is bekapcsolhat a tűzjelzés, amely a helyi tűzoltóság nagy erőkkel történő kivonulását (a panzió méretei miatt 4 oltókocsi, rendőrség, stb.) vonja maga után. Ennek jelentős költségét (mintegy 780 €) a tűzjelző rendszer bekapcsolásáért felelős személyre hárítjuk át.
 
Fizetési feltételek:
 
Foglalásnak akkor minősül a szolgáltatásunk iránti érdeklődés, ha a bankszámlánkra beérkező foglaló vagy teljes díj visszaigazolásra kerül részünkről.
 
Egyéni foglalás esetén:
 
A részvételi díj 30%-a foglalóként fizetendő.
A bankszámlaszámot a megrendelésnél adjuk meg.
A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő a szolgáltatás igénybevételének végével.
Gyermekkedvezményt két teljes árat fizető vendég után adunk.
Az IFA a helyszínen fizetendő a számla rendezésekor.
Csoportos foglalás esetén külön szerződésben rögzítjük a feltételeket.
 
Lemondási feltételek:
 
Egyéni foglalás esetén:
 
A foglalás az érkezést legalább 14 nappal megelőzően mondható le kötbérmentesen.
14 napon belüli lemondás esetén a kötbér a részvételi díj 50%-a.
Az érkezés napján történő lemondás esetén, vagy le nem mondott és igénybe nem vett szolgáltatás esetén a teljes összeg fizetendő.
 
Csoportos foglalás esetén:
 
Az érkezést megelőző 30 napon túli lemondás kötbérmentes, az átutalt foglaló visszafizetésre kerül.
30 naptári napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-a fizetendő (a befizetett foglalót kötbérként felszámítjuk).
14 napon belüli lemondás esetén, vagy le nem mondott, és igénybe nem vett szolgáltatás esetén a teljes összeg fizetendő.